In je kracht met kleur

Wil jij weleens wat meer opvallen en gezien worden op de werkvloer? En vraag jij je soms af waarom die ene vrouw heel krachtig overkomt en waarom dat jou niet lukt? Dat heeft allemaal te maken met je uitstraling. En wist je dat de kleuren die je draagt veel invloed hebben op je uitstraling? Ze bepalen je eerste indruk en die eerste indruk kun je met kleur maken of breken. Daar zijn wij zelf het perfecte voorbeeld van. Zo droeg Laura bijvoorbeeld vaak koele kleuren en voornamelijk zwart en wit. Maar in deze kleuren komt ze helemaal niet tot haar recht en krijgen mensen niet de juiste indruk van haar. En dat is natuurlijk zonde! Als je jouw beste kleuren draagt, kom je veel meer in je kracht te staan en zorg je ervoor dat je opvalt, gezien wordt en dat mensen je onthouden.

Want waarom ziet de ene vrouw er fantastisch uit in een citroengele top en val jij er helemaal in weg? Omdat we allemaal uniek zijn en allemaal eigen kleuren hebben die ons het mooist staan. Wanneer jij weet welke kleuren dat zijn, kun je jezelf nog beter neerzeten. En zeker in deze tijd is het belangrijk om jezelf goed te presenteren, zowel online als offline.

Dus wil jij gezien worden? Wil jij die vrouw zijn waar mensen naar omkijken? Wil jij weten hoe jij gaat stralen. En wil jij dus weten wat jou beste kleuren zijn? Dan helpen wij jou met onze laagdrempelige online kleuranalyse. Met de kleuranalyse vertellen wij jou:
• wat jouw mooiste kleuren zijn (en welke je beter kunt laten hangen);
• in welke kleuren jouw huid en ogen gaan stralen en jouw natuurlijke schoonheid naar voren komt;
• in welke kleuren jij die verpletterende (eerste) indruk maakt;
• en welke kleuren ervoor zorgen dat mensen jou echt zien en onthouden.

Kortom, wij laten jou zien hoe die jij krachtige en stralende vrouw wordt die in je zit! Voor slecht 33,- euro maken wij een persoonlijke analyse, ontvang je een kleurenkaart en een e-book vol informatie over jouw kleuren en wie jij als kleurtype bent. Je bestelt de kleuranalyse hier: https://imagelifestyle.nl/kleur-en-figuuranalyse/

Mogen wij je helpen?

CYou team

Het leukste cadeau!

cadeaukaart

Keep me in the loop

Wellicht vind je dit ook interessant …