Remy van Gelder

Van jongs af aan ben ik gepassioneerd bezig met bewustwording en persoonlijke ontwikkeling en heb ik hier mijn werk van gemaakt. Als trainer en coach begeleid ik professionals om vanuit innerlijke rust en ontspanning met plezier hun doelen te bereiken. Hierbij maak ik onder meer gebruik van inzichten uit de mindfulness, positieve psychologie en effectieve communicatie.

Van deelnemers aan mijn trainingen en workshops krijg ik terug dat ik makkelijk kan schakelen in het proces, afhankelijk van wat nodig is en dat ik een praktische, betrokken en enthousiasmerende aanpak heb die mensen in beweging brengt.

Naast mijn werk als trainer en coach vind je mij regelmatig in de weer met een camera, zoef ik door het Hollandse landschap op mijn racefiets en maak ik graag mooie reizen. Nieuwsgierig als ik ben sta ik er altijd voor open om nieuwe dingen te ontdekken.

Remy: ruime ervaring als trainer communicatie en persoonlijke effectiviteit voor professionals, trainer mindful werken, trainer positieve psychologie, coach.

Keep me in the loop

Het leukste cadeau!

cadeaukaart