Philippine Borgers

Philippine Borgers (adviseur voeding en vitaliteit) heeft een succesvolle praktijk in voedingsgeneeskunde: OMEGA10 (www.omega10.nl). Zij begeleidt mensen naar een gezond en vitaal leven d.m.v. voeding, leefstijl en zo nodig darmtherapie.
“Het is mijn missie om mensen met gezondheid- en darmproblemen te inspireren naar een vitale leefstijl. Mensen die vaak in de reguliere geneeskunde geen erkenning noch echte oplossing vinden voor hun problemen. Hen wil ik graag bereiken door hen te begeleiden in mijn praktijk, te voeden en inspireren met mijn lezingen, masterclinics en webinars.”
Philippine is gecertificeerd als orthomoleculair therapeut, darmtherapeut, Trainer HormoonFactor en klinische Psycho-Neuro-Immunologie-therapeut i.o. Vanuit de evolutionaire geneeskunde, de huidige wetenschap, haar ervaringen in de praktijk en haar passie voor eten heeft zij een visie ontwikkeld op hoe we ons lichaam en geest optimaal voeden in de meest brede zin van het woord.

Philippine staat voor:

  • Inlevend (ze begrijpt met welke problemen jij worstelt, en snap dat dat geen lolletje is. Philippine wil je daarbij helpen een oplossing te vinden die helend en blijvend is. Zodat jouw gezondheid (en leven) tot bloei kan komen!)
  • Deskundig (Philippine is grondig geschoold en heeft ervaring in het begeleiden van cliënten met chronische gezondheidsproblemen. Ze weet absoluut waar ze het over heeft en met haar professionele kwaliteiten kan ze echte oplossingen bieden. Geen pleisters, zoethouders, pijnstillers of andere symptoombestrijders.
  • Stijlvol (Philippine hanteert een niveau en stijl waar jij je prettig bij voelt.)

Uit balans
Vandaag de dag nemen we steeds minder de tijd om onszelf te goed voeden in de meest brede zin van het woord. Ons lichaam raakt ondervoed, ook al worden we steeds zwaarder. Omdat we vullen in plaats van voeden. We voldoen niet meer aan de basisbehoeften van ons lichaam, zoals waardevolle voeding zonder anti-nutriënten en de juiste balans van inspanning, ontspanning en beweging. Je lichaam en geest raken hierdoor uit balans. Je krijgt allerlei vage klachten en je voelt je zwaar, moe en futloos.
OMEGA10 reikt je een leef- en voedingswijze aan die op jouw klachten en persoonlijke behoeftes is afgestemd. Door de focus op voedingspatroon èn leefstijl worden onderstaande problemen aangepakt:
• Lage energie huishouding
• Overgewicht en trage stofwisseling
• Spijsvertering, buik-, maag- en darmklachten
• Allergieën (hooikoorts, voedselallergieën en -intoleranties)
• Hormonale disbalans (vruchtbaarheidsissues, menstruatie- en menopauzeklachten)

Terug in balans
OMEGA10 brengt je weer in balans met een persoonlijk advies voeding en vitaliteit. Je leert en ervaart hoe je je lichaam weer in balans kunt brengen en de controle terugkrijgt over je eigen vitaliteit. Dit is wat je kunt verwachten:
1. PERSOONLIJK: ik adviseer jou als uniek persoon, ik werk vanuit jouw klachten, wensen en doelen en geef persoonlijk voedingsadvies. Daarnaast kijk ik naar je totale leefstijl, want ook met de juiste beweging, slaap, ontspanning en zingeving in je leven voed je jezelf optimaal.
2. WETENSCHAPPELIJK: ik gebruik kennis en inzichten vanuit de wetenschappelijke achtergrond van de voedingsgeneeskunde en de klinische Psycho Neuro Immunologie. Ik kijk naar het precaire samenspel tussen je spijsverteringsstelsel, je hormoonstelsel, je immuunsysteem, je zenuwstelsel en je psyche.
3. PRAKTISCH: Last but not least: je krijgt praktische en vooral lekkere eet- en kooktips die uitvoerbaar zijn in de praktijk van alledag.

“Ik ben niet op dieet. Ik verander mijn leefwijze.”

Meer weten over Philippine? Klik hier.

Lees ook het interview met Phillippine over ‘je hormonen de baas’.

Keep me in the loop

Het leukste cadeau!

cadeaukaart