Patricia Lek

Ik ben Patricia Lek, oprichtster van BuroPEP. Het is mijn missie om ondernemers, zowel van kleinere bedrijven als van de wat grotere met meer personeel, te helpen hun medewerkers sterk en trots te maken, en zo het bedrijf te laten groeien. Ik ben ervan overtuigd dat goed opgeleide, gemotiveerde medewerkers de ambassadeurs zijn van een onderneming. Daarom ligt mijn focus ook niet alleen op de interne communicatie, maar minstens zoveel op de communicatie met de klant.

Ik heb volop ervaring op het gebied van Sales, Marketingcommunicatie en HR en heb met verschillende doelgroepen samengewerkt, denk daarbij aan Sales, Operations, Audit en Risk.

Je ziet mij stralen als ik aan de ontwikkeling van mens en bedrijf kan werken. Ik vind het interessant om helderheid in een vraagstuk aan te brengen. Waar staat jouw bedrijf? Waar wil je naartoe? Wat zijn de kansen en de valkuilen? Wat is er nodig om de doelen en ambities te halen? Met de antwoorden op deze vragen, breng ik de benodigde acties in kaart: het opleidingsplan.

Het kunnen begeleiden van zo’n opleidingsplan en het resultaat ervan zien, is voor mij de kers op de taart. Groei en ontwikkeling vragen om inzet en lef. Ik kan dat niet voor een bedrijf doen. Leren en ontwikkelen doe je zelf op heel veel kleine en grote momenten. Daarom omarm ik de Visie Leren 702010 van Charles Jennings.

70% leer je door te doen en fouten te (mogen) maken

20% leer je door met elkaar te oefenen, kennis en ervaring te delen en uit te proberen

10% leer je door informatie te halen uit boeken, klassikale bijeenkomsten en colleges

Patricia is gecertificeerd trainer Management Drives. Nog meer weer weten over Patricia? Klik hier

Keep me in the loop

Het leukste cadeau!

cadeaukaart