Max Ohlenschlager

Het is mijn overtuiging dat het altijd mogelijk is om efficiënter en effectiever te werken. In een veeleisende werkomgeving is het soms lastig om het overzicht te houden. Er komt dagelijks veel informatie en prikkels op je af. Wanneer je geen goed systeem hebt, dan raak je het overzicht kwijt. Hierdoor ga je multitasken en uitstellen. Waak ervoor dat je niet nog harder gaat werken. Op den duur loop je hierop leeg. Ik bied praktische tips, tools en technieken zodat je het maximale uit je werkdag kunt halen. Hierbij gaat het niet alleen maar om afvinken. Het is ook de bedoeling dat je energie over houdt aan het eind van de dag. Het is daarom van belang dat er altijd een balans is in tijd, aandacht en energie.

Waarom ik weet wat ik weet? Ik heb jarenlang in de journalistiek (deadlines!) en in de jeugdzorg (hoge caseload) gewerkt. Ik ging op een gegeven moment bijna zelf koppie onder. Nadat ik me verdiepte in time management kreeg ik weer grip op het werk. Als ervaringsdeskundige weet ik dus precies wat niet en wat wel werkt.

Max heeft mij uitstekend geholpen bij het in kaart brengen van álle (digitale, mentale en fysieke) verzamelplekken van informatie en dat te reduceren tot een simpel systeem. Ik heb nu overzicht en praktische handvatten om beter te plannen en te prioriteren.

Margaret Disipio

Keep me in the loop

Het leukste cadeau!

cadeaukaart