CYou store

Persoonlijk leiderschap

In de CYOU winkel vind je alles voor persoonlijk leiderschap.
Waar ben je goed in? Waar word je blij van? Hoe haal je het beste uit jezelf? CYOU biedt een ruim assortiment aan trainingen om je doel te bereiken. Kijk maar eens lekker rond in de winkel en kies de training die bij je past.

Holistisch

Alle trainingen hebben een holistisch uitgangspunt. Dit betekent dat we kijken naar jou als totaal, dus je mentale, fysieke en emotionele gesteldheid. Bovendien zijn alle trainingen heel persoonlijk. Want bij CYOU draait het maar om één ding: om jou. Jij staat centraal. Want jij weet als geen ander wat je nodig hebt om je persoonlijk leiderschap verder te ontwikkelen.

Wat levert het op?

Een duidelijk zelfbeeld, zelfkennis en zelfbewustzijn zorgen voor het maken van heldere keuzes en doelgericht handelen. Je krijgt meer energie, je bent productiever en je werkkwaliteit vergroot. Daar heeft iedereen, maar vooral jij wat aan.

Heb je vragen of wil je advies? Onze personal shoppers helpen je graag!

Onze personal shoppers helpen je graag persoonlijk om voor jou de juiste keuze te maken uit onze winkel. Want we begrijpen goed dat het aanbod groot is en het maken van de juiste keuzes niet altijd even gemakkelijk. En je wilt natuurlijk niet met een ‘miskoop’ thuis komen.
Maak daarom een afspraak met een van onze personal shoppers voor een persoonlijk gesprek waar volledige aandacht  is voor jou en de nuances van jouw behoefte. Samen formuleren we je ontwikkeldoel zo scherp mogelijk. Dat maakt het kiezen voor een training, incompany programma of coaching traject een stuk makkelijker.

Het gesprek kan telefonisch gevoerd worden of bij ons in de CYOU Store. Of trek je wandelschoenen aan en ontdek al samen wandelend over de werf  wat het beste bij jou past.

Onze personal shoppers kunnen je bijvoorbeeld helpen bij een keuze voor een training
“Hoe kan ik krachtiger en effectiever functioneren?”

Maar ze kunnen je ook meer vertellen over een incompany traject
“Hoe krijg ik inzicht in de persoonlijke drijfveren van mijn teamleden en hoe kan ik het team  laten excelleren?”

Of helpen bij het vinden van de juiste coach
“Wat vind ik nou echt belangrijk en welke kant wil ik op?”

Je kunt onze personal shoppers bereiken via:

 + 31 6 41705299

 philo@curious-you.nl

Onze personal shoppers wachten op je!

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen worden op verschillende locaties gegeven. De CYou Store in Hoofddorp heeft daarbij een centrale rol. Wil je liever een training bij jouw bedrijf, dan kan dat natuurlijk ook.

De CYOU STORE is een onderdeel van CuriousYou.

Mogen wij je helpen?

CYou team

Het leukste cadeau!

cadeaukaart

Keep me in the loop

het shopping team

Philo Hermans

PHILO HERMANS

Malou Cinanni

MALOU CINANNI

Linda Eriksen

LINDA ERIKSEN

psst …