Management Drives

Management Drives

Take the driver’s seat

Succesvol werken begint bij jezelf goed kennen. Weet jij wat je plussen en je minnen zijn? Neem controle over je eigen werkhouding en haal het beste uit samenwerking en leiderschap. Dat lukt als je jezelf beter kent. Want dan weet je wat je drijfveren zijn en werk je met passie. Ook herken je je valkuilen en ben je bewust waar je energie van krijgt en waar het weglekt. Management Drives is een test op basis van wetenschappelijk onderzoek die jou laat zien waar je goed in bent. Je profiel geeft aan waar je behoefte aan hebt, waarom je bepaalde aspecten van je werk leuk vind en andere niet. En hoe je het beste uit jezelf kunt halen.
Management Drives gebruikt een taal met zes kleuren, uniek weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap.

Voor wie

Voor ieder die inzicht wil krijgen in persoonlijke drijfveren waardoor je gaat doen waar je goed in bent en al je talenten inzet. Wanneer je meer uit jezelf wilt halen, doelgerichter wil werken en je persoonlijk leiderschap wilt vergroten.

Wat levert het op

  • je zelfbewustzijn krijgt een enorme boost door inzicht in je drijfveren
  • je weet wat je energie geeft in werksituaties en hoe je deze energie actief kunt inzetten
  • je herkent hoe je onder druk juist je potentie kunt inzetten i.p.v. stress op te bouwen
  • je persoonlijk leiderschap vergroot

Locatie
CYOU winkel, Amsterdam

Tijdsduur
persoonlijke 1-op-1 uitleg van je Management Drives profiel

Trainers

  • Philo Hermans
  • Malou Cinanni

Prijs

€ 495,- of 4 CYOU coins
Inclusief:

  • digitale test Management Drives
  • het boek Persoonlijk leiderschap
  • een uitgewerkt profiel dat in een persoonlijk 1-op-1 gesprek wordt toegelicht.

Teamprofiel

Een zinvolle volgende stap is een teamprofiel te maken. Hoe laat je mensen optimaal samenwerken, gemotiveerd zijn, elkaar versterken en elkaars taal spreken? Inzicht in elkaars individuele profiel is een eerste stap. Een teamprofiel geeft inzicht in de drijfveren van een team.

Een teamprofiel is een optelsom van meerdere individuele profielen. Hierdoor wordt duidelijk wat de krachten en valkuilen van het team zijn, wat het team motiveert en demotiveert. Met dit inzicht geven wij handreikingen om daar ‘anders’ mee om te gaan. Door de focus te leggen op de potentie van een team.
Door praktische suggesties te geven om valkuilen te voorkomen is het mogelijk om de teamperformance te verbeteren en de energie in een team te vergroten.

Prijs teamprofielen op aanvraag
(Kan al vanaf 4 individuele profielen)

CYOU is gecertificeerd partner van Management Drives

Praktische informatie

Locatie
CYOU winkel
TT Vasumweg 95
1033 SG Amsterdam

Prijs
€ 495,–

Trainers

Philo Hermans

Malou Cinnani