Over ons

pitch jezelf in 60 seconden

Meer impact met jouw boodschap.

Je komt steeds vaker in de positie om jouw ideeën of jezelf te presenteren. Hoe breng je in een korte tijd krachtig je boodschap naar voren richting (potentiële) klanten, partners en collega’s?
In de CYOU-winkel vind je de perfecte training om je goed voor te bereiden op momenten waarop je jezelf kunt presenteren. Tijdens deze training creëer je je eigen pitch en scherp je je presentatievaardigheden aan. Een pitch is een korte presentatie, waarin je unieke kwaliteiten goed naar voren komen. De pitch komt goed van pas wanneer je jezelf moet presenteren tijdens een vergadering of bijeenkomst en wanneer je potentiële klanten en partners ontmoet, maar ook op een verjaardag als iemand vraagt: ‘en wat doe jij?’. Door een sterke pitch klaar te hebben, zul je je met meer zelfvertrouwen presenteren, professionele doelen sneller bereiken, nieuwe klanten en partners aantrekken, je merk versterken en je beter kunnen onderscheiden van concurrenten.
Wat ook aan bod komt: hoe ga je om met spanning in je lichaam? We dagen je uit om bewust te worden van je valkuilen en je leert hoe je hier ontspannen mee om kunt gaan.

Voor wie

Voor ieder die zichzelf met meer zelfvertrouwen wil presenteren en een krachtigere boodschap wil overbrengen.

Wat levert het op

  • Je leert hoe je valkuilen in pitchen kunt vermijden
  • Je leert je boodschap krachtiger overbrengen
  • Je leert authentiek en inspirerend presenteren
  • Je leert technieken waardoor je relaxter voor een groep zult staan
  • Je hebt je eigen pitch klaar en je hebt deze geoefend
  • Je krijgt persoonlijke feedback

Aanpak

In de ochtend bespreken we op welke punten je jezelf wilt uitdagen en je leert een aantal nieuwe presentatietechnieken. In de middag oefenen we met presenteren en geven en ontvangen we feedback. Je gaat naar huis met een plan om je uitdagingen in de praktijk aan te gaan.

Locatie

CYOU winkel, Hoofddorp

Startdatum

in overleg

Tijdsduur

hele dag

Trainer

Anna Heijker

Prijs 

€ 495,- of 4 CYOU COINS

Praktische informatie

Locatie
CYOU winkel
Burgemeester Pabstlaan 10 D-6
2131 XE Hoofddorp

Prijs
€ 495,-

Startdatum
in overleg

Duur
9.30 – 16.30 uur

Trainer
Anna Heijker

Anna Heijker