Leiderschap over jezelf!

Door de krachtige combinatie van masculien en feminien leiderschap
(met Management Drives als solide basis)

Succesvol werken en succesvol zijn begint bij jezelf goed kennen. Als jij je nog beter bewust bent van je eigen kwaliteiten èn de valkuilen en daar soepel mee om weet te gaan, dan zul je merken dat je bijvoorbeeld ook een team, afdeling of bedrijf succesvol aanstuurt. En ook makkelijk verbinding maakt met je stakeholders. De rode draad van de training Leiderschap over jezelf is een combinatie van Management Drives en het onderzoeken van jouw opgebouwde persoonlijkheid, incl. je feminiene en masculiene kwaliteiten. Wist je dat de ideale leider 8 feminiene kwaliteiten heeft en 2 masculiene? Door bewustwording erop en praktisch te leren ontwikkelen wat wellicht (nog) ontbreekt word jij…. Ja, de ideale leider. Niet alleen voor anderen maar vooral voor jezelf! Tenslotte speel jij dagelijks de hoofdrol in de film van jouw leven. Zullen we daar een feel good movie van gaan maken? Management Drives is een methodiek gebaseerd op gedragswetenschappen. Aan de hand van jouw profiel halen we de belangrijkste elementen naar boven die je bewust maken van jouw persoonlijkheid. Maar ook jouw ego komt uitgebreid aan bod. Er is weinig bekend over de enorme invloed die ego heeft op jouw dagelijkse doen en laten. Die brengen we dus in kaart. We onderzoeken daarbij jouw masculiene en feminiene leiderschapskwaliteiten en de invloed van de cultuur waarin je opgroeide. Ook mentaal en vitaal leiderschap komt uitgebreid aan bod evenals emoties die je kunnen hinderen of juist stimuleren. Door deze verdiepingsslag, krijg je écht inzicht in alle elementen die invloed hebben op een succesvol en bevredigend (werk)leven. Je stapt de deur uit met een praktisch ontwikkelplan vol handvatten om mee aan de slag te gaan. Voor wie Voor ieder die:

 • Persoonlijk Leiderschap over jezelf als een must ziet
 • Zichzelf, en daardoor ook anderen op een dieper niveau wil leren kennen.
 • Krachtiger, effectiever en vanuit verbinding wil (samen)werken.
 • Persoonlijke blokkades wil aanpakken die afhouden van succesvol zijn.
 • Het energie level omhoog wil krijgen om vitaler te zijn.
 • Fysieke, mentale en emotionele uitstraling wil aanscherpen.

Dit levert het op

 • Je wordt je op alle niveau’s (mentaal, emotioneel, sociaal, fysiek en zingeving) bewust van je kwaliteiten en uitdagingen.
 • Je haalt vanuit rust, het inzetten van jouw sterke drijfveren en vol zelfvertrouwen betere resultaten.
 • Je energielevel stijgt, je productiviteit verhoogt en de impact op werkdoelen en succes vergroot.
 • Je ontwikkelt een strategisch plan voor de ontwikkeling van je eigen loopbaan die je meteen in je werkpraktijk kunt inzetten.

Aanpak Tijdens de training krijg je inzicht in jouw drijfveren aan de hand van Management Drives. Jouw profiel loopt vervolgens als een rode draad mee door de hele training. Elke module wordt een ander deel dat jouw persoonlijkheid vormt centraal gesteld. Door prikkelende vragen, oefeningen en inspiratie ga je met elkaar het gesprek aan en ga je diepere lagen in jezelf ontdekken die aan de oppervlakte enorme invloed hebben op je gedrag, werkgeluk en resultaten. Je krijgt de tools om zaken te veranderen die je wilt veranderen en uiteindelijk maak je een werkplan met actieplan en tijdpad om er in de praktijk van je werk meteen mee aan de slag te kunnen. Tussen de modules is er steeds een week om het geleerde in praktijk te brengen en te reflecteren op opgedane kennis en ervaringen waardoor alles beter beklijft. Bij de training zijn nog 3 coachgesprekken na afloop inbegrepen die je kunt inzetten wanneer jij weer een zetje nodig hebt of een nieuw aspect wilt onderzoeken. Je wordt niet ‘losgelaten’. Locatie CYOU winkel, Hoofddorp Startdatum Voorjaar 2023 Duur

 • persoonlijke 1-op-1 uitleg van je Management Drives profiel
 • 5 x 1 trainingsdag ( opeenvolgende weken)
 • 3 persoonlijke 1-op-1 (na)gesprekken na de afsluiting

Trainer 

 • Philo Hermans

Prijs  € 2.495,-

Inclusief:

 • Digitale survey Management Drives (of € 200 korting als er een recent profiel aanwezig is) plus duiding of opfrissing van je profiel voorafgaand aan de training
 • Een ontwikkeladvies
 • Handouts
 • Food & drinks
 • Het boek De wereld draait om jou (en dat is niet egoïstisch) Auteur: Philo Hermans

Deze bedrijven gingen je voor: ABN AMRO, Albert Heijn, vanhulzen communicatie, U Centraal, Rode Kruis, NS, Beter, C&A, Van Koppen & Van Eijk, MediaTeam, Gemeente Wassenaar, SWK, Coolinvestment, Villa Uitzicht, Young Capital, Jump! PGGM, VolkerInfra, Rochdale en een aantal zzp’ers. CYOU is gecertificeerd partner van Management Drives

Praktische informatie

Locatie
CYOU winkel
Burgemeester Pabstlaan 10 D4
2131 XE  Hoofddorp

Prijs
€ 2.495,–

Datum
Voorjaar 2023

Duur
5 x 1 dag, incl, 1 voor- en 3 nagesprekken.

Trainers

Philo Hermans

“Een investering voor zowel jezelf als voor je werkgever dat zich gegarandeerd terugverdient.”

“Ik heb alle tools & tips gekregen om verantwoordelijkheid voor mezelf te nemen en dichter bij mijn vrijheid op mijn werk te komen. Fantastische, praktische cursus.”

“Dank voor de bewustwording, wijsheid en inspiratie. Het was een cadeau dat ik op het juiste moment heb ontvangen.”

“Jullie zijn queens of soulsearching. Dank voor wijsheid & inspiratie. Als ik mijn stip op de horizon heb bereikt zijn jullie eregasten!”

“De training Leiderschap over jezelf in combinatie met personal coaching hebben me veel zelfinzicht gegeven waardoor ik nog meer vanuit mijn kracht opereer en met zelfvertrouwen zelfs buiten mijn comfortzone stap”

Begin 2019 heb ik met veel plezier deelgenomen aan de training Leiderschap over jezelf en mezelf nog weer beter leren kennen. Ik vond het bovendien heel fijn ook om later in het jaar nog een nagesprek te hebben.
Dat wat ik geleerd heb, helpt mij ook bij het selecteren van vacatures en het mezelf presenteren tijdens zakelijke en/of sollicitatiegesprekken.