INCOMPANY TRAININGEN

Steeds meer organisaties zien het belang in van verbinding, betekenis en emotionele intelligentie. CYOU helpt invulling te geven aan die behoefte met een even uniek als effectief aanbod van workshops en trainingen. Wij zetten medewerkers aan het denken en brengen hen met elkaar in gesprek, door hen kennis te laten maken met nieuwe perspectieven en door hen daarop te laten reflecteren en interacteren.

CYOU verkent en verdiept grote vragen rondom werk. Hoe werk je effectief samen? Hoe creëer je vernieuwing? Hoe haal je het beste uit je team? Hoe geef je het werk betekenis? Onze workshops en trainingen bestaan uit een verfrissende combinatie van kennisoverdracht en interactie. Het resultaat: verrassende inzichten, verdiepte zelfkennis en meer begrip voor anderen.

Management Drives

Bij onze trainingen maken we gebruik van de software van Management Drives. Hierdoor krijgen we inzicht hoe mensen optimaal samenwerken. Een teamprofiel geeft inzicht in de drijfveren van een team. Hierdoor wordt duidelijk wat de krachten en valkuilen van dit team zijn, wat dit team motiveert en demotiveert. Met dit inzicht is het mogelijk om de teamperformance te verbeteren en de energie in een team te vergroten.

Wat levert het op?

CYOU biedt geen voorgekauwde antwoorden. Maar een scala aan bruikbare ideeën en perspectieven die gegarandeerd stimuleren, uitdagen en voeden. Met als resultaat dat de deelnemers hun zelfkennis vergroten, verhelderen wat voor hen belangrijk is, beter samenwerken met anderen en het optimale uit zichzelf halen. Dat leidt tot meer focus, daadkracht, creativiteit en energie. En zo tot meer succes voor de organisatie.

CYOU COINS

Speciaal voor bedrijven hebben we CYOU COINS ontwikkeld. Je koopt coins voor je hele team, waarna je teamleden zelf hun keuze uit de winkel kunnen maken. Wij zorgen er voor dat al je teamleden werken aan hun persoonlijk leiderschap. Bij alle trainingen, workshops en masterclasses hebben we aangegeven hoeveel coins deze kosten. Je kunt dus zelf bepalen wat je nodig hebt aan de hand van de grootte van je team en hun opleidingsbehoefte.

Heb je vragen of wil je advies? Onze business shoppers helpen je graag!

Onze business shoppers helpen je graag persoonlijk om de juiste keuze te maken uit onze winkel. Want we begrijpen goed dat het aanbod groot is en het maken van de juiste keuzes niet altijd even gemakkelijk. En je wilt natuurlijk het beste voor je team. Maak daarom een afspraak met een van de shoppers voor een persoonlijk gesprek waar we samen het ontwikkelplan voor je team samenstellen.

Je kunt onze business shoppers bereiken via:

 + 31 6 41705299 (Philo Hermans)

 hallo@curious-you.nl

Waar worden de trainingen gegeven?

De trainingen worden op verschillende locaties gegeven. De CYOU winkel in Amsterdam heeft daarbij een centrale rol. Wil je liever een training bij jouw bedrijf, dan kan dat natuurlijk ook.

De CYOU winkel is een onderdeel van CuriousYou.

 
 

Mogen wij je helpen?

CYou team

Het leukste cadeau!

cadeaukaart

Keep me in the loop

het shopping team

Philo Hermans

PHILO HERMANS

Malou Cinanni

MALOU CINANNI

Linda Eriksen

LINDA ERIKSEN

psst …