Fit by Food

Fit by Food

Heb je de Masterclass*) Voeding & Vitaliteit of Charme van je Darmen gevolgd en spelen er bij jou specifieke persoonlijke klachten? Voel je je zwaar, moe en futloos? Word je af en toe hopeloos van je hormonen? Heb je allerlei allergieën waar je zonder medicatie van af wil? Last van je gewicht? Buikpijn & darmklachten? Voelen je lichaam en brein uit balans? Kies dan voor een op maat gemaakt adviespakket met 3 persoonlijke consulten van OMEGA10™, praktijk voor voedingsgeneeskunde. Waarmee je kunt gaan voldoen aan de basisbehoeften van jouw lichaam. Voeding in de meest brede zin van het woord en leefstijl bepalen voor een groot deel de kwaliteiten en prestaties van je lichaam. En dus jouw vitaliteit en gezondheid.

Het Fit by Food adviespakket helpt je de juiste voedingskeuzes te maken en geeft je inzicht hoe je ervoor zorgt dat datgene wat je eet zich optimaal omvormt tot energie en bouwstoffen. Daarbij zullen wel wat heilige huisjes omver gaan. Want er is heel wat voeding waarvan we altijd gedacht hebben dat deze gezond is maar het niet blijkt te zijn. Met de persoonlijke consulten en een uitgebreid op papier uitgewerkt advies word je wegwijs gemaakt in wat jouw probleem veroorzaakt en krijg je oplossingen aangereikt vanuit de voedingsgeneeskunde. Met kennis en inzichten vanuit de wetenschap, voedingsgeneeskunde en klinische psycho neuro immunologie. En je krijgt praktische en vooral lekkere eet- en kooktips die uitvoerbaar zijn in de praktijk van alledag. Daarom ontvang je de adviezen aan de keukentafel van OMEGA10™, praktijk voor voedingsgeneeskunde.

Voor wie

Iedereen die de regie wil nemen over zijn eigen gezondheid. Die klaar is met al die klachten. Die daarbij bereid is om de dagelijkse routines te veranderen. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je had.

Wat levert het op

  • Je leert de juiste voeding en gewoontes in te zetten om jouw persoonlijke issues aan te pakken.
  • Je leert, probeert, proeft en ervaart wat voeding en leefstijl met je doen.

Aanpak*

Je start met een uitgebreide intake. Waarbij jij aangeeft wat jouw wensen en doelen zijn en je complete gezondheidsdossier wordt doorgenomen. Aan de hand daarvan wordt jouw persoonlijke adviesplan op maat uitgewerkt. Daarin staan jouw persoonlijke issues centraal. En worden de oplossingen vanuit de voeding en leefstijl aangegeven. Dit persoonlijke plan wordt in een volgend adviesconsult onder de loep genomen en besproken.

Hier ga je vervolgens 4 weken mee aan de slag. We sluiten af met een vervolgconsult om je ervaringen en mogelijke knelpunten te bespreken.

In een ontspannen setting aan de keukentafel wordt theorie en praktijk gecombineerd. Jouw persoonlijke plan is uitgewerkt op papier en je ontvang de map Voeding & Vitaliteit met uitgebreide informatie over voeding & leefstijl, inclusief ruim 75 recepten voor ontbijt, lunch, diners en sweets & snacks. Met een handige boodschappenlijst waarmee je op verantwoorde manier wegwijs wordt gemaakt in supermarkt.

Locatie

CYou Store
OMEGA10 ™ Praktijk voor voedingsgeneeskunde
Morsebellaan 80,
2343 BN Oegstgeest

Startdatum

In overleg

Duur

  • Intake 2 uur (plus voorafgaand zelf 1u. te besteden om intakedossier in te vullen).
  • Adviesconsult 1.5 uur, (plus een op maat uitgewerkt persoonlijk adviesplan hoe jouw doel kan worden bereikt).
  • Vervolgconsult 1 uur.

Trainers 

Philippine Borgers

Prijs 

€ 495,- of 4 CYou coins

*) Dit persoonlijke adviestraject gaat verder op de basis van de Masterclass Voeding & Vitaliteit. We raden je aan deze Masterclass voorafgaand te volgen.

Praktische informatie

Locatie
CYou Store
OMEGA10 ™ Praktijk voor voedingsgeneeskunde
Morsebellaan 80,
2343 BN Oegstgeest

Prijs
€ 495,–

Startdatum
In overleg

Duur
3 consults

Trainers

Philippine Borgers