CYou store

Wij zijn open!

Het is inmiddels al weer een tijdje geleden dat ik van me heb laten horen. Een bewuste keuze om tijd vrij te maken om te reflecteren en een nieuwe start voor te bereiden. In de afgelopen drie jaren heb ik het bekende losgelaten en ben vol enthousiasme in de wereld van het ondernemerschap gestapt. We hebben nieuwe concepten ontwikkeld, events in de markt gezet en ik heb mijn passie (her)ontdekt.

En nu is het tijd om te delen! Onze CYOU winkel is geopend. Want het ‘retailbloed’ kruipt toch waar het niet gaan kan…

DE CYOU WINKEL
Ik heb (her)ontdekt dat ik retail toch weel heel erg leuk vind. Dat ik de dynamiek van de commerciële kalender zowaar begon te missen….Maar vooral het nadenken over klantbehoeften en daarop inspelen deed mijn hart weer sneller kloppen.
Dus, is de CYOU winkel de meest persoonlijk online store voor coaching en training geworden. Bij CYOU draait het maar om één ding: om jou. Jij staat centraal! Want jij weet als geen ander wat je nodig hebt om verder te ontwikkelen. Waar ben je goed in? Waar word je blij van? Hoe haal je het beste uit jezelf? In de store vind je trainingen en coaching om jouw kracht te versterken. Zodat jij nog beter weet wie je bent en dat ook uitstraalt. Zowel privé als in je werk.

Alle trainingen hebben een holistisch uitgangspunt. Met hoofd, hart en lichaam in balans haal je het beste resultaat!

Best een spannende stap. Want retail is bekend terrein, maar het holistische… Ik ben aan het leren 😉 Gelukkig hebben we ervaren (gecertificeerde) trainers in de winkel. En Philo is een hele goede ‘voorvrouw’!

MOGEN WE JE HELPEN?
Mogen wij je helpen bij de volgende stap in je carrière. Wil je je verder ontwikkelen als leider en mens en je laten inspireren en begeleiden vanuit een holistische visie? Kijk dan eens lekker rond in onze winkel en kies de training die bij je past.

En zoals een goed retailer betaamt staat service hoog in ons vaandel. Onze personal shoppers helpen je graag persoonlijk om de juiste keuze te maken in onze winkel. Want we begrijpen goed dat het aanbod groot is en het maken van de juiste keuzes niet altijd even gemakkelijk. En je wilt natuurlijk niet met een ‘miskoop’ thuis komen.

Natuurlijk ontvang ik graag jullie feedback op onze winkel en het aanbod. Want daar kunnen we alleen maar van leren en verder groeien.

CYOU IN STORE!

Linda Eriksen

Mogen wij je helpen?

CYou team

Het leukste cadeau!

cadeaukaart

Keep me in the loop